27 Mart 2016 Pazar

Paykasa Peki Neden Paykasa ?

selam Bu yazımızda güven kartı ile paykasa ve otopay alışlarımız karşı konuşacagız.



Şimdi Bu dolaşma elektronik kartlar bildiginiz kabil internet üzerinde yararlanma için tasarlanmıştır ve esasta dizayn amacı ita kılmak sitediğiniz web sayfasına kişisel bilgilerinizin verirmemesi durumudur.



Şimdi paykasa yada otopay üzere civar ödemeli kartları güven kartı ile aldığımızda satın aldığımız firmada etiket ve itibar kartı bilgileri kendiliğinden olarak paylaşılmaktadır ve bu da güvenlik açığı doğurmaktadır.



Tabiki paykasa üzere kartları güven kartınız ile alıp almamak büsbütün sizin insiyatifinize bırakılmış bir yer aslında.



Bana sorarsanız itibar kartı ile paykasa satın dercetmek sorun örgütleme edebilir sanarak düşünüyorum.



Ssitem deniz şekilde işliyor siz paykasa satın sarmak istediğinizi belirtiyorsunuz size bir link gönderiliyor firma tarafından çökertme telfonunuza yada bilgisayarınıza siz o linke tıklayıp kredi kartı bilgilerinizi girerek tesviye işleminizi tamamlıyorsunuz ve şirket yetkililerinize tıpkı internet üzerinden havalename yaparmışcasına marifet veriyorsunuz ve 1-2 dakika içersinde sms olarak cep telonunuza şifre numaranız geliyor.



Ancak saygınlık kartının bir ikinci dezavantajıda normalde 50  TL ye aldığınız bir ürünü vezneci komisyonlarınıda eklersek güven kartı ile almaya çalışırsanız 70 ila 80 TL ortada bir rakamı gözden çıkarmanız gerekecek kabil duruyor.



Ben derim ki kadim sistem atm lerden kartsız prosedür yada internet bankacılığınız var ise yok sa da aşkın kolayca bir teelfon ile çıktı kolayca genel ağ bankacılığı açılıyor hatta mebzul yalın kat bu kabilinden yöntemler ile paykasa satın ahzetmek henüz makul kadar duruyor ama dediğim kabil bu top siz müşterilerimizin tercihi.



Biz firma olarak Paykasa ve gayrı yamaç ödemeli kartları para kartı yada mobil tesviye ile satmıyoruz yalnızca atm ve genel ağ havalesi kabule diyoruz.



Kredi kartı ile satım yapan her firmaya güvenmeyin kesinlikle sabr telefon numarası isteyin.



http://www.mariskart.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder